Al meer dan 30 jaar passie voor fietsen!

Retül fit

WAT IS RETÜL FIT?

HOE WERKT HET?

Retül Fit is meer dan gewoon maar een Bike Fit, het is een manier om meer te weten te komen over je lichaam, de oorzaak van je pijntjes en kwaaltjes, en hoe je met een goede pasvorm je fietsdoelen kunt behalen.Met behulp van de 3D motion capture-technologie meet het Retül-systeem nauwkeurig elke bewegingsgraad en millimeter van de afstand, zodat u en de fitter data krijgen ter ondersteuning van de keuzes die worden gemaakt tijdens de afstelling van uw fietsuitrusting en persoonlijke rijervaring.

Foto: Doorbraak media

STAP 1:

Te beginnen met een pre-fit fysieke beoordeling, zal uw fitter rekening houden met de beperkingen van uw lichaam, eerdere blessures en pijnen, en uw doelen op de fiets.

 

STAP 2:

Van daaruit zal de fitter ervoor zorgen dat u op de fiets stapt (uw bestaande fiets) om LED-markeringen op 8 anatomische punten van je lichaam te plaatsen die worden gevolgd door het Retül Vantage Motion Capture-systeem. Het Retül Vantage-systeem wordt gebruikt om real-time, driedimensionale gegevens van elke pedaalslag te verzamelen, waardoor een dynamische meting ontstaat.dynamische meting ontstaat.


STAP 3:

De real-time gegevens worden in de Retül fit-software verrekend, zodat de fitter naar de cijfers kan kijken en u in uw perfecte rijpositie kan fietsen.


STAP 4:

Zodra u en uw fitter uw definitieve fietspositie hebben gekozen, maakt de fitter een digitale afdruk van uw uiteindelijke fiets afstelling met behulp van de Retül Zin-tool. De fietsgegevens en de metingen van de Zin-tool worden gegenereerd in een volledig fit-rapport dat u op elk moment na de aanpassing kunt raadplegen.