Al meer dan 30 jaar passie voor fietsen!

Body Geometry Fit

Al meer dan 30 jaar passie voor fietsen.

Met Body Geometry Fit van Slingerland Fietsen hebt u een perfect afgestemde fiets

Bij Slingerland Fietsen uit Haastrecht zijn wij net zo dol op fietssport als u dat bent. Om meer uit uw fietservaring en –prestaties te halen is het belangrijk dat uw fiets goed op u afgesteld is, en niet andersom. Veel mensen blijven met klachten rondfietsen of hebben het gevoel dat ze niet optimaal naar hun kunnen vooruit komen. Hier brengen wij verandering in met Body Geometry Fit.

Dit systeem is ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest om kracht, uithoudingsvermogen en comfort te verbeteren. U krijgt een persoonlijke sessie, waarbij we uw bestaande racefiets of mountainbike in de zaak meten. Er wordt goed naar uw positionering gekeken en letten daarbij op klachten, vermogen en lichaamsverhoudingen. Nadat wij uw fiets hebben aangepast kunt u het verschil aan de hand vanvoor-en-na-filmpjes met eigen ogen bekijken.

Een Body Geometry Fit-sessie kost € 150,00 en duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Er is een terugkomgarantie als u toch nog niet helemaal tevreden bent, zodat u uiteindelijk gegarandeerd als gegoten op uw fiets kunt zitten.

Ervaar zelf hoe Slingerland Fietsen met Body Geometry Fit het verschil kan maken in uw prestaties en fietscomfort. Maak een afspraak door te bellen naar 0182-502452, of vul het contactformulier in op deze website als u meer wilt weten over onze werkwijze en de voordelen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.