Al meer dan 30 jaar passie voor fietsen!

Elektrische fietsen

Elke fietstocht met het grootste gemak vooruit.

Uw nieuwe elektrische fiets kopen doet u uiteraard bij Slingerland Fietsen

De e-bike is een verschijnsel dat steeds meer in het straatbeeld te zien is. Dit type fietsen heeft dan ook vele voordelen. U blijft actief in beweging, maar met een beetje extra hulp, zodat u fris op elke plek van bestemming aankomt. Of u nu lichamelijk minder mobiel bent, voor een duurzaam alternatief wilt kiezen om naar uw werk te reizen of uw kinderen onvermoeid naar school wilt sturen: de e-bike is de ideale oplossing.

U kunt bij Slingerland Fietsen de perfecte elektronische fiets kopen, die voldoet aan al uw eisen en meer. Ons aanbod is zeer ruim en veelzijdig. Wij bieden bovendien gespecialiseerd onderhoud en de beste service voor alle merken. Ook voor high speed bikes bent u bij onze zaak aan het juiste adres! Kom dus gerust een testrit maken.

Als u een elektrische fiets wilt kopen kunt u online ons aanbod bekijken of een bezoek brengen aan onze zaak in Haastrecht voor passend advies. Meer weten? Bel naar 0182-502452 of vul het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.


Product vergelijk (0)


Cube Travel epo pro, zweart
SALE

Cube Travel epo pro, zweart

Cube Travel epo pro, zweart..

€1.495,00 €2.395,00

Velo de Ville LEB 400 CX XT11, mat zwart

Velo de Ville LEB 400 CX XT11, mat zwart

Velo de Ville LEB 400 CX XT11, mat zwart..

€3.249,00

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2