Al meer dan 30 jaar passie voor fietsen!

Cross country parcoursen worden tegenwoordig almaar technischer. Daarom hebben we een beetje 'trail DNA' aan onze beproefde XC geometrie toegevoegd.
Met een gewicht van 1175 gram is dit een van de lichtste frames die we ooit hebben gemaakt. Om dit lage gewicht te bereiken, hebben we gebruikt gemaakt van onze ongeëvenaarde FACT 11m carbon vezels. Daarnaast hebben we elementen van het Rider-First Engineered™ concept op het nieuwe frame toegepast, net als bij enkele van onze racefietsen wordt elke framemaat individueel ontworpen. Hierdoor kunnen we voor elke maat de perfecte balans tussen gewicht, stijfheid en rijeigenschappen bereiken.
We hebben de geometrie gefinetuned om voor nog meer snelheid en stabiliteit te zorgen. Een minder steile balhoofdbuis, een langere bovenbuis en gecorrigeerde hoek van de zadelbuis zorgen voor een geometrie die nog meer vertrouwen geeft. Daarnaast hebben we de inbouwbreedte vergroot naar 12x148mm en hebben we het frame voorzien van interne split-housing kabelvoering.
Voor de afmontage hebben we gekozen voor een custom getunede RockShox Reba RL voorvork, 1x11 SRAM GX aandrijving en snelle aluminium Roval Control wielen.

- Door een FACT 11m carbon frame te combinerenmet onze XC 29 geometrie, weet de Epic explosieve snelheid te combineren met messcherpe stuureigenschappen. Daarnaast hebben we de Epic voorzien van 148 mm inbouwbreedte en een nieuwe post-mount rembevestiging.
- RockShox Reba RL 29 voorvork met 90/100 mm veerweg en instelbare compressie en rebound. Hiermee kun je de vork snel en eenvoudig tunen voor optimale prestaties over elk terrein.
- 11-speed aandrijving dankzij een duurzame SRAM GX afmontage.
specs
bassiskleur zwart
categorie mountainbikes
framemaat omschrijving l
frametype heren
kleur satin black/flo red
materiaal carbon
merk specialized
merk remsysteem achter sram
merk remsysteem voor sram
merk versnellingsysteem sram
model epic hardtail comp carbon men
model remsysteem achter level tl, hydraulic
model remsysteem voor level tl, hydraulic
model versnellingsysteem gx 11-speed
modeljaar 2018
omschrijving cross country parcoursen worden tegenwoordig almaar technischer. daarom hebben we een beetje 'trail dna' aan onze beproefde xc geometrie toegevoegd. met een gewicht van 1175 gram is dit een van de lichtste frames die we ooit hebben gemaakt. om dit lage gewicht te bereiken, hebben we gebruikt gemaakt van onze ongeëvenaarde fact 11m carbon vezels. daarnaast hebben we elementen van het rider-first engineered™ concept op het nieuwe frame toegepast, net als bij enkele van onze racefietsen wordt elke framemaat individueel ontworpen. hierdoor kunnen we voor elke maat de perfecte balans tussen gewicht, stijfheid en rijeigenschappen bereiken. we hebben de geometrie gefinetuned om voor nog meer snelheid en stabiliteit te zorgen. een minder steile balhoofdbuis, een langere bovenbuis en gecorrigeerde hoek van de zadelbuis zorgen voor een geometrie die nog meer vertrouwen geeft. daarnaast hebben we de inbouwbreedte vergroot naar 12x148mm en hebben we het frame voorzien van interne split-housing kabelvoering. voor de afmontage hebben we gekozen voor een custom getunede rockshox reba rl voorvork, 1x11 sram gx aandrijving en snelle aluminium roval control wielen. - door een fact 11m carbon frame te combinerenmet onze xc 29 geometrie, weet de epic explosieve snelheid te combineren met messcherpe stuureigenschappen. daarnaast hebben we de epic voorzien van 148 mm inbouwbreedte en een nieuwe post-mount rembevestiging. - rockshox reba rl 29 voorvork met 90/100 mm veerweg en instelbare compressie en rebound. hiermee kun je de vork snel en eenvoudig tunen voor optimale prestaties over elk terrein. - 11-speed aandrijving dankzij een duurzame sram gx afmontage.
secundary_bassiskleur rood
status nieuw
type remsysteem achter schijfrem met hydraulische bediening
type remsysteem voor schijfrem met hydraulische bediening
type versnellingsysteem derailleur
versnellingen 11

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Specialized Epic Hardtail Comp Carbon men, Satin Black/Flo Red

  • Merk: Specialized
  • Model: Specialized Epic Hardtail Comp Carbon men, Satin Black/Flo Red
  • Fietsnummer: 15846
  • -
  • €2.699,00


Tags: specialized_epic_hardtail_comp_carbon_men__satin_black_flo_red