Al meer dan 30 jaar passie voor fietsen!

Shimano-servicecenter

Dé race- en mountainbikespecialist.

Vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het allerbeste advies in het Shimano-servicecenter van Slingerland Fietsen

Slingerland Fietsen in Haastrecht is een erkend Shimano-servicecenter. Nagenoeg elke fiets, van welk merk dan ook, is uitgerust met Shimano-onderdelen. Wij kunnen uw fiets zodoende in absolute topconditie houden, met een snelle vakkundige service zoals alleen erkende dealers die kunnen bieden:

Shimano-waarborg
Uw fiets is in vertrouwde handen dankzij de streng geselecteerde zaken die het waarborg mogen dragen.

Vakkundige werkplaats
Een professionele, volledig uitgeruste werkplaats, waar het hele team regelmatig wordt bijgeschoold en werkt met erkende gereedschappen.

Noviteiten en innovaties
Wij adviseren u over de nieuwste producten en belangrijke technologische ontwikkelingen, die wij op onze beurt als eerste binnenkrijgen.

De beste onderdelen
Een ruim en overzichtelijk aanbod van de complete collectie Shimano-producten, inclusief schoenen, fietskleding en onderhoudsmiddelen.

Europees netwerk
Een concept dat in heel Europa terug te vinden is, waar u altijd en overal het juiste advies krijgt.

Breng een bezoek aan een echt Shimano-servicecenter om gebruik te maken van het beste onderhoud tegen betaalbare prijzen. Kom daarom langs bij Slingerland Fietsen in Haastrecht. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 0182-502452 of online via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.