Al meer dan 30 jaar passie voor fietsen!

  • Specialized S-Works Tarmac SL6 Disc frameset, Gloss Flo Red/Metallic White Silver/Satin Black
De Tarmac is niet in één ding heel goed - hij kan alles heel goed. Deze perfecte combinatie van allround performance heeft nu al alle drie de grote rondes gewonnen, en kan ook jouw prestaties naar een hoger niveau tillen. Het Rider-First Engineered™ ontwerp garandeert complete prestaties over de hele maatserie, zodat elke Tarmac op dezelfde ongeëvenaarde wijze sprint, stuurt en daalt.

Als je altijd en overal snel wilt gaan, dan is dit je fiets. Dit is een fiets die zich evengoed thuis voelt in een touretappe als in een toertocht, en dankzij het compleet nieuwe ontwerp, uitstekende aerodynamische eigenschappen en - uiteraard - schijfremmen, is onze 'meest complete racefiets' nog completer geworden.

- Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De S-Works FACT 12r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid.
- S-Works-specifieke FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen.
- Door de high-modulus constructie garandeert de S-Works FACT full carbon Tarmac zadelpen perfecte krachtoverbrenging, gecombineerd met voldoende comfort voor lange dagen in het zadel.
specs
bassiskleur rood
categorie racefietsen
framemaat 54
frametype uni
kleur gloss flo red/metallic white silver/satin black
materiaal carbon
merk specialized
model s-works tarmac sl6 disc frameset
modeljaar 2018
omschrijving de tarmac is niet in één ding heel goed - hij kan alles heel goed. deze perfecte combinatie van allround performance heeft nu al alle drie de grote rondes gewonnen, en kan ook jouw prestaties naar een hoger niveau tillen. het rider-first engineered™ ontwerp garandeert complete prestaties over de hele maatserie, zodat elke tarmac op dezelfde ongeëvenaarde wijze sprint, stuurt en daalt. als je altijd en overal snel wilt gaan, dan is dit je fiets. dit is een fiets die zich evengoed thuis voelt in een touretappe als in een toertocht, en dankzij het compleet nieuwe ontwerp, uitstekende aerodynamische eigenschappen en - uiteraard - schijfremmen, is onze 'meest complete racefiets' nog completer geworden. - dankzij ons rider-first engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een tarmac mag verwachten. de s-works fact 12r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. - s-works-specifieke fact full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen. - door de high-modulus constructie garandeert de s-works fact full carbon tarmac zadelpen perfecte krachtoverbrenging, gecombineerd met voldoende comfort voor lange dagen in het zadel.
secundary_bassiskleur zwart
status nieuw
type remsysteem achter geen
type remsysteem voor geen
type versnellingsysteem geen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Specialized S-Works Tarmac SL6 Disc frameset, Gloss Flo Red/Metallic White Silver/Satin Black

  • Merk: Specialized
  • Model: Specialized S-Works Tarmac SL6 Disc frameset, Gloss Flo Red/Meta
  • Fietsnummer: 16884
  • -
  • €3.699,00


Tags: specialized_s_works_tarmac_sl6_disc_frameset__gloss_flo_red_metallic_white_silver_satin_black